inför rapport

Stå upp för Pappa betalar alla, i morgon är det dags för en amtch på Heden igen. 21.15, precis efter förmatchen på Gamla Ullevi. Det är bara att dyka upp!

Pappa betalar möter helt enkelt serieledarna. Det kommer krävas enorm mängd taktik för att klara av det här. Taktiskt rävspel helt enkelt. Det är det enda jag kan dessutom, vilket gör att matchen kommer bli enormt vacker.

Ta med er en vän och kom och njut helt enkelt!

ajaj

Det blev en tredje förlust på rakejn. Denna gången med 3-2. Matchen hann knappt starta innan det stod 0-1 efter en enorm oflyt. Panikpassning som styrs på undertecknad och en vid både senare så är en ren på bortre. Annars var det en pigg inledning av Pappa betalar som oroade hyfsat hela tiden, som vanligt brast det dock i sista tredjedelen. Istället kom 2-0 som en blixt från klar himmel, det kändes som om det advekat. Inspark och styrning främre stolpen. Kalldusch!

Trots ett litet spelövertag och att motståndarna inte skapade någonting stod pappa betalar för mycket misstag som gav bort bollen och ksotade energi att jobba ifatt. Deta är något som msåte jobbas på.

I andra halvlek fick matchen helt ny karaktär. motståndarna Sweco flyttade fram två långt i banan och började slå långt. Samtidigt blev det mycket svårare att rulla igå¨ng bollen och Pappa Betalar blev hämmade. Hände mer eller mindre inte mycket under denna stund. Tillslut kom dock 3-0 efter just en sådan långboll. En motståndare kom loss på vänsterkanten, och började ladda för ett skott. Precis när det egenltigen var försent för att skjuta och Ingmar ska ta bollen händer något, inget vet riktigt. Spelaren som ska skjuta ramlar ihop i en hög och bollen har borrat sig in i bortre krysset. Sjukt hårt och ingen såg egentligen bollen förän den satt i nätet. Tungt och en jobbig uppförsbacke. Minst sagt.

När 7 minuter återstod tändes hoppet. DÅ ahde pappa betalar tagit över helt och presset i 3 minuter. Målet kom dock av försvarsslarv där undertecknad helt enkelt kunde ta bollen och avancera mot mål och helt enkelt rulla in den. Fortsatt press frånm pappa betalar och även tvåan skulle komma. Ted vinner en boll högt upp och rullar till mig, som kan hitta en av hårsvallsbröderna, som i sin tur hittar till en broder av andra brödrar paret. Öppet mål och reducerat. Närmare kommer dock inte pappa betalar och återigen inkasseras in förlust som känns tung.Lite onödigt igen. Nästa vecka väntar serieledarna, då ska det bli diciplinerat! 21.15 på måndag, heden - då ses vi väll?

Dagens coolaste, frankrike broder får ett enormt fritt läge och mer eller mindre är fri. Bollen som kommer studsar en gång - och smack.. rätt i luften. Bollen missas, och visst godkännes en ursäkt där man skyller på att det hade vart så mycket snyggare om en halvvolley satts i krysset, och det stämmer ju?

Dagens psykbryt, killen som blev utvisad på planen bredvid och kommer stormandes in på vår plan. Blir sjukt förbannad på oss när vi säger att han inte har på planen att göra och ska börja mucka gräl med ungefär 18 spelare. Ensam. Och hans hårdaste ord är "era jävla sviiin". Det var förövrigt underhållande!

Tredje matchen

I väntans tider till fjärde matchen, som sprudlar i gång på måndag. Kviberg igen dock, lite taffligt.

Så här, ungefär, kan matchen samanfattas:

Missarnas afton för Pappa betalar, efter en hyfsad jämn första halvlek hade motståndarna dock fått med sig 2-0. Får erkännas att de kan varit lite bättre men inte mycket. I andra tog Pappa Betalar över totalt, och efter 4 frilägen på fem minuter blir det ett mål i röven, efter en målvaktsutspark. Lite missförstånd och det som "inte får hända" händer. Det var en sådan dag bara, i sista minuten mer eller mindre så sparkar motståndarna in 4-0. Då hade det fortsatt med total press från Pappa Betalar. Det var frilägen, öppet mål, skottlägen .. ingenting blev mål. Det var en sådan dag helt enkelt. Tungt!

Det är aldrig kul att srkiva om förluster, så videorna får göra sitt i denna rapport. Dock ska det erkännas att planen såg ut, medslående likhet, som dikena runt motorvägen mellan göteborg och uddevalla. Jag själv fick några benskyddsträffar då bollen inte ville ligga kvar på gräset utan studsa upp ifrån ett kaninhål. Mycket irriterande. Säkert 4 riktigt bra skottlägen varav 2 studsar så det inte går att träffa, och två andra är bara dåligt att det inte blir mål. Ständigt denna Ivan Campo tekniken. Ser fram mot plastgräset igen där det går att ha lite bättre koll.

matchrapport

den kommer bli het, det blir youtube filmer inbäddat. den kommer på bussen till Norge i dag, om nu internetet som utlovats fungerar på bussen.

grymt!

träningsläger

SIC har vart på träningsläger och inte haft internet på nästan en vecka. Ett bra träningsläger. Uppsala över Valborg. Nu är kroppen helt oförstående varför den är nykter och därmed strejkar magen något kopiöst. Testade den nyss med ens tadig frukost, se om den blivit bättre än vad den var i går.

Innan dess sprangs 8 km på under 43 min. Vilket anses hyfsat för ett första försök.

Förra matchen? Ush, Arsenal - Spartak Moskva vibbar. Stor press och mängder med målchanser för Pappa Betalar, men en förlust inkasserades. Högst oförtjänt! Mer detaljerad kommer, då SIC nu e hemma vid laptopen igen.

Det hanns även med att gästspela i ett annat lag under tisdagen, där gick det bättre. Vinst mot ärkerivalen, om jag uppfattat allt rätt. Gabriella ringde in en Ivan Campo med träningsverk i varenda muskel av kroppen, men 3-2 seger blev aldrig riktigt hotad. Trots lite gruff i eget straffområde i slutminuten.

RSS 2.0