ajaj

Det blev en tredje förlust på rakejn. Denna gången med 3-2. Matchen hann knappt starta innan det stod 0-1 efter en enorm oflyt. Panikpassning som styrs på undertecknad och en vid både senare så är en ren på bortre. Annars var det en pigg inledning av Pappa betalar som oroade hyfsat hela tiden, som vanligt brast det dock i sista tredjedelen. Istället kom 2-0 som en blixt från klar himmel, det kändes som om det advekat. Inspark och styrning främre stolpen. Kalldusch!

Trots ett litet spelövertag och att motståndarna inte skapade någonting stod pappa betalar för mycket misstag som gav bort bollen och ksotade energi att jobba ifatt. Deta är något som msåte jobbas på.

I andra halvlek fick matchen helt ny karaktär. motståndarna Sweco flyttade fram två långt i banan och började slå långt. Samtidigt blev det mycket svårare att rulla igå¨ng bollen och Pappa Betalar blev hämmade. Hände mer eller mindre inte mycket under denna stund. Tillslut kom dock 3-0 efter just en sådan långboll. En motståndare kom loss på vänsterkanten, och började ladda för ett skott. Precis när det egenltigen var försent för att skjuta och Ingmar ska ta bollen händer något, inget vet riktigt. Spelaren som ska skjuta ramlar ihop i en hög och bollen har borrat sig in i bortre krysset. Sjukt hårt och ingen såg egentligen bollen förän den satt i nätet. Tungt och en jobbig uppförsbacke. Minst sagt.

När 7 minuter återstod tändes hoppet. DÅ ahde pappa betalar tagit över helt och presset i 3 minuter. Målet kom dock av försvarsslarv där undertecknad helt enkelt kunde ta bollen och avancera mot mål och helt enkelt rulla in den. Fortsatt press frånm pappa betalar och även tvåan skulle komma. Ted vinner en boll högt upp och rullar till mig, som kan hitta en av hårsvallsbröderna, som i sin tur hittar till en broder av andra brödrar paret. Öppet mål och reducerat. Närmare kommer dock inte pappa betalar och återigen inkasseras in förlust som känns tung.Lite onödigt igen. Nästa vecka väntar serieledarna, då ska det bli diciplinerat! 21.15 på måndag, heden - då ses vi väll?

Dagens coolaste, frankrike broder får ett enormt fritt läge och mer eller mindre är fri. Bollen som kommer studsar en gång - och smack.. rätt i luften. Bollen missas, och visst godkännes en ursäkt där man skyller på att det hade vart så mycket snyggare om en halvvolley satts i krysset, och det stämmer ju?

Dagens psykbryt, killen som blev utvisad på planen bredvid och kommer stormandes in på vår plan. Blir sjukt förbannad på oss när vi säger att han inte har på planen att göra och ska börja mucka gräl med ungefär 18 spelare. Ensam. Och hans hårdaste ord är "era jävla sviiin". Det var förövrigt underhållande!