Tredje matchen

I väntans tider till fjärde matchen, som sprudlar i gång på måndag. Kviberg igen dock, lite taffligt.

Så här, ungefär, kan matchen samanfattas:

Missarnas afton för Pappa betalar, efter en hyfsad jämn första halvlek hade motståndarna dock fått med sig 2-0. Får erkännas att de kan varit lite bättre men inte mycket. I andra tog Pappa Betalar över totalt, och efter 4 frilägen på fem minuter blir det ett mål i röven, efter en målvaktsutspark. Lite missförstånd och det som "inte får hända" händer. Det var en sådan dag bara, i sista minuten mer eller mindre så sparkar motståndarna in 4-0. Då hade det fortsatt med total press från Pappa Betalar. Det var frilägen, öppet mål, skottlägen .. ingenting blev mål. Det var en sådan dag helt enkelt. Tungt!

Det är aldrig kul att srkiva om förluster, så videorna får göra sitt i denna rapport. Dock ska det erkännas att planen såg ut, medslående likhet, som dikena runt motorvägen mellan göteborg och uddevalla. Jag själv fick några benskyddsträffar då bollen inte ville ligga kvar på gräset utan studsa upp ifrån ett kaninhål. Mycket irriterande. Säkert 4 riktigt bra skottlägen varav 2 studsar så det inte går att träffa, och två andra är bara dåligt att det inte blir mål. Ständigt denna Ivan Campo tekniken. Ser fram mot plastgräset igen där det går att ha lite bättre koll.