spionerier

Tisdagen gick mycket riktigt till att studera Fabregas och Senna, man vet aldrig när man kan få möta dessa herrar! Kanske blir förr än man tror, även om Senna känns lite som om han kommer vara med russin än druva inom närmaste åren. Dock märktes inte det i den här matchen, vilken kula han drog i väg. En mörsare av rang. Placerad dessutom! Lika tungt skott som ett kylskåp som släpps från 6e våning. Måste snacka med Anders Svensson om det där, så vi håller koll på honom. Anders har ett par år till att ge, även om han inte blir direkt snabbare - men det blir inte Senna heller som sagt!

Fabregas stod för en hyfsad insats. Ett par mackor hann han lägga, kommer troligen behöva ligga hyfsat nära honom. Det kan bli tungt springa och täcka överallt, därför var jag ute och sprang lite i dag, få upp konditionen lite till. kan behövas.

Onsdagen blev det bevakning av englands innermittfältspar. Stevie G och Fat Frank. Det märktes hyfsat snabbt att när Stevie blir isolerad var han inte lika omänsklig längre. Fat Frank var inte heller han den bästa på det blåa mittfältet, dock gjorde han det hfysat. I det här läget är det nog bra om jag kompanjeras med Svensson, Elm och Sabbe. Då håller vi fett koll på dem, Micke Nilsson plockar ju ner vad som än kastas mot honom.

Nu är det Påsk, då får även jag vara ledig. Fast bara lite, lördag blir det innebandy. Måste inte bara få upp kondisen, även lite extra tempo. Sedan har ju innebandy ett närkampsspel som kan ge lite styrka. Yea right. "sport".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0