nu smäller det snart igen (uppdaterad)

Nu är det Updated. Inför rapport på matchen.

Calcio Tedesco, det är namnet på allas läppar denna dag. Det är nämligen dags för en dans på rosor, och tacklignar av stål, på Heden igen. 18.45 sslås första passen i matchen, troligen en av de 50% som når rätt adress. Det blir en klang och jubel föreställning där snabba fötter och hjärnor möter, förhoppningsvis, lite långsammare fötter och hjärnor (där Pappa Betalar då är de snabbare och effektivare).

Så vilka är då Calcio Tedesco? Ingen som vet riktigt. De ligger för närvarande på en femte plats i Klass 4 serie E. På första plats finnas inga mindre än Pappa Betalar. Som effektivt aväpnade Glenns i första omgången. Calcio inledde med en förlust på NollBollKoll, om resultatet speglade matchen tvistar de lärda än om. 1-2 förlust blev det i vilket fall som hellst.

Dessa Calcio är klädda i svart, sorgens färg, vilket passar utmärkt i kväll då Pappa satsar på att inte ge dem utrymme för en seger. Precis som Rödblått i dag kommer göra mot ungdomarna i blåvitt.

När vi väl pratar om andra matchen också så blir det tufft för Gamla Ullevi att i dag försöka konkurrera med Pappas gladfotboll. Det är lite tråkigt att Sveriges Fotbollsförbund inte kollat upp detaljer som detta, och därmed blir publiksiffran inom Svensk fotboll lidande. Lite ynkligt, men misströsta inte alla suppotrar! Ni hinner gott och väl till andra halvlek, och får därmed uppleva tre halvlekar med fotbollskonst. Om ni IFK inte slår långt.

Uppdaterad 2: Halsfluss går i inom truppen och det blir bara 8 man till matchen. Vi får spela smart denna gången. Men bara mer av det goda!

Kommentarer
Postat av: Bare

Vankar av och an i väntan på resultatet av denna föreställning.

2009-04-23 @ 09:47:25
Postat av: SIC

ledsen, den kommer snart. Kass vecka just för stunden. Engångsföretelse!

2009-04-25 @ 03:28:15
Postat av: Annarki

håller med, jag tycker det är lite dåliga uppdateringar på den här bloggen numera...

2009-04-25 @ 10:07:26
URL: http://annad.blogg.se/
Postat av: SIC

Förlåt alla, men nu finns det mer!

2009-04-27 @ 15:54:28
URL: http://olatilllandslaget.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0