kviberg 18 sharp

Idag smäller det igen. Ber först och främst om ursäkt för dålig uppdatering, haft lite att göra men et är inte enda ursäkten, men som ni vet vill ingen höra ursäkter men än just ordet. Ledsen är jag. Men nu blr det repning.

Idag är det dags för nästa match. Kvibergs gräs denna gången av någon outgrundlig anledning.  18.00 eller 18 sharp som man kan säga. Det blir Plain Fotball som ska få äta lite gräs i dag. Gissar att publiken kommer svika lite även i dag, trots att vi inte har mycket motstånd i fotbollsunderhållning en dag som denna. Jag kommer sakna er som inte dyker upp, alldeles självklart. Men samtidigt är det synd om er som kanske går miste om denna underhållning. Ses vi där?

Vad kan vi säga om plain Fotball? De ligger sist i tabellen med 0 poäng och en målskillnad på 4-6. 0 poäng är kankse lika skräckinjagande som fyra smurfar med en tandpetare. Men målskillnaden vittnar på jämna matcher. I första omgången gick de bet mot NollBollKoll, och fick stryk med 2-1. omgången nummer två mötte de våra första motståndare, Glennsen över sjöarna och stränderna. Där blev det också stryk men denna gången med siffrorna 4-3, nästan som Brimful of Asha, där säger de 45. Googlar man 43 får man följande coola förklaring:

Forty-three is the 14th smallest prime number. The previous is forty-one, with which it comprises a twin prime, and the next is forty-seven.


Där har ni det.

Googlar man plain Fotball får man fram en sida med rubriken "Plain Local Midget fotball". Tror inte det har något med saken att göra dock, men om det har det känns höga bollar som en bra taktik.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0