försenad matchrapport!

Här kommer det jag bad om ursäkt för i förra inlägget (ja helt plötsligt smäller vi upp två eller fler på en dag, som kompensation).

Det blev tyvärr en förlust med 2-0 i förra omgången. Pappa Betalar hade bytt ut en del spelarmateriall för att lufta truppen. Laget är ingalunda försämrat av dessa byten, individuellt. Dock tappades kanske lite av samspelet. Men jag tror vi alla fick en IFK dipp efter första solskensmatchen där det kanske gick lite för enkelt. Vi tog helt enkelt inte och gjorde hela jobbet, sprang inte de sista metrarna.

Redan från början kändes Pappa Betalar lite som de bättre fotbollspelare, medans Calcio var det laget som verkar trott att fotboll gick ut på att springa mycket. För de måste fasiken löptränat hela vinter. Gissningsvis springer Calcio 1/3 mer per person än Pappa Betalar, vilket lönade sig i slutändan då undertecknad vart helt slut och tappade markering två gånger i hemjobbet - vilket resulterade i 0-2 i röven de sista 4 minutrarna. Tyvärr kändes det, som Alexander "the great" Hielte har helt rätt med sin kommentar

"Vi (pappa betalar) kändes lite mer desperata vid 0-0. Vi kunde inte nöjja oss med det".

Det är nog helt på pricken av hur det såg ut. Calcio sprang mycket och Pappa Betalar försökte såga sig igenom, nära flertalet gånger men det sista saknades. Istället blev det Hawaii i slutet och undertecknad hängde inte med i hemjobbet, så som redan beskrivits. Till mitt försvar (eller kanske inte är försvar?) så var det en mycket tung kropp dagen efter med träningsverk lite högt och lågt, så det var itne så att jag försökte.

Närmast målskytt var nog våran Kapten Ingmar som två gånger testade svåra halvvolleys på bortre stolpen. Låg som ett sträck i luften helt enkelt, utmärkta manövers som tyvärr inte resulterade i mål, men visst var andra försöket snyggt nog att nästan ge ett gratismål?

Vid ställningen 0-1 fick undertecknad ett bra kontringsläge där, enligt mig, försvararen visade bristande fotbollskunskaper där han totalt väljer ett tokigt beslut och faktiskt tar bollen. En normal försvarare hade fattat att bollen egentligen skulle spelas ut till Nämnde Ingmar, men där hängde han inte med utan tog faktiskt bollen när jag klumpigt försöker dribbla. My bad alla!

Jag tror och hoppas på att vi idag spelar upp oss lite till och blir giftigare på sista tredjedelen, och därmed kan avgöra denna matchen i första halvlek och sedemera kan spela ut registret i andra. Väl mött alla!

ps. misa inte förra inlägget som handlar om dagens motstånd ds.

Kommentarer
Postat av: Annarki

Bättre lycka denna gången :)

2009-04-27 @ 17:17:14
URL: http://annad.blogg.se/
Postat av: Åkerberg

Ingen bra blogg!!!!

2009-04-27 @ 17:51:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0